Istorijat kompanije

BB-Soft je osnovan početkom devedesetih godina, uporedo sa pojavom prvih privatnih apoteka u Beogradu a potom i u Srbiji. Prva od niza delatnosti, koja  nas i danas izdvaja od ostalih, jeste softver specijalizovan za poslovanje apoteka i veledrogerija. U tada veoma specifičnom poslovnom okruženju, postojale su i specifične potrebe prvih privatnih apotekara. Tako je od štampanih cenovnika lekova nastao i prvi stručni časopis posvećen isključivo farmaceutskoj delatnosti: BB-Informator. 
Od skromnog dizajna i tiraža od svega nekoliko stotina primeraka, tokom prethodnih dvadeset godina, Informator je prerastao u moderan, veoma kvalitetno opremljen i visoko cenjen mesečnik sa svojih 4000 stalnih čitalaca, zdravstvenih profesionalaca.
Na samom početku pa sve do danas u okviru delatnosti Info centra BB-Softa postoji i besplatna usluga za pacijente u potrazi za lekom. Ranije kao telefonska služba, danas je to, u skladu sa modernim tehnologijama, prezentacija na sajtu www.nadjilek.rs i besplatna android aplikacija. Zahvaljujući saradnji sa apotekama u Srbiji i Republici Srpskoj dostupni su dnevno ažurirani podaci.

Od 2000.godine BB-Soft je izdavač i ekskluzivni distributer "Žutog" Registra lekova, knjige neophodne za rad farmaceuta i lekara. Nastavili smo tradiciju izdavanja ove publikacije i ona je značajan izvor informacija o registrovanim lekovima već 22 godine.

U saradnji sa Katedrom za bromatologiju Farmaceutskog fakulteta, Univerziteta u Beogradu u periodu od 2008.do 2010. objavljeno je tri izdanja knjige Dijetetski suplementi na tržištu Srbije. U pripremi je i četvrto izdanje.
U proteklih deset godina široj čitalačkoj publici dostupan je besplatan časopis Apoteka, u apotekama, članicama Info centra, u celoj Srbiji.Raznolike rubrike koje pišu lekari i farmaceuti izdvajaju ovaj časopis kao izdanje kome pacijenti najviše veruju.