InfoPet br. 09

Pročitajte novi broj:
https://view.publitas.com/apoteka/infopet-broj-09/

Reč urednika

Jesen nam je došla a sa njom i povratak na redovne obaveze nakon letnjeg odmora. Ovo je godišnje doba kada se sabiraju dosadašnji rezultati i prave planovi za naredni period.
Kako hladni dani nastupaju, i kako svaka promena vremena utiče na naše ljubimce potrebno je da budemo spremni da u svakom trenutku odgovorimo na izazove koji prate ove promene. U ovom periodu naši ljubimci dobijaju gušće krzno, dlaku i perje dok se drugi pripremaju za zimski san a mi treba da pratimo te promene i da im pomognemo kako bi oni što bezbednije prošli kroz njih. Osim pojačane ishrane, treba im obezbediti odelca, toplije ležaljke i omogućiti im da tokom sunčanih dana provedu što više vremena na suncu kako bi „napunili baterije" za predstojeću zimu.
U ovom broju predstavljamo vam nove ljubimce, dajemo savete o ishrani pasa i mačaka obolelih od dijabetesa i dajemo savete kako da izbegnete najčešća stanja koja veterinari sreću u svojim ordinacijama. Čestitamo onima koji su se ove jeseni odlučili da u svoj dom prime novog člana porodice, bilo da im je on prvi, ili predstavlja još jednog drugara. Nadamo se da ćete na našim stranicama pronaći korisne informacije i da ćemo kroz zajedničko druženje njihov život učiniti lepšim i zdravijim.
Ako imate primedbe, pitanja, sugestije ili nedoumice budite slobodni da nam pišete kako bi na obostrano zadovoljstvo naš rad učinili kvalitetnijim. Adresa naše elektronske pošte je: infopet@bbsoft.rs .

Pozdrav do sledećeg druženja od Vašeg urednika i redakcije InfoPet-a

Glavni i odgovorni urednik:
Dr Dragutin Smoljanović, DVM