Zdravstvena ustanova BENU dobitnik ESKULAP nagrade

Zdravstvena ustanova BENU dobitnik je ESKULAP nagrade unapređenja kvaliteta farmaceutske usluge, u kategoriji promocija unapređenja kvaliteta u privatnom zdravstevnom sektoru. 

ZU Apoteka BENU je i ove godine uzela učešće na Drugom kongresu koji organizuje Asocijacija privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi Srbije, kao jedan od aktivnih članova asocijacije. Predavanjima koja su organizovana u dva dana trajanja kongresa, prisustvovao je veliki broj faramaceuta koji svojim sugrađanima, svakodnevno pružaju zdravstvene usluge širom mreže BENU Apoteka. Cilj je da stečeno znanje  prenesu ostalim kolegama i da nastave u pravcu daljeg unapređenja dobre apotekarske prakse, jer je upravo usluga ono na čemu BENU kompanija neiscrpno radi i na čemu stavlja fokus svog poslovanja.
Jedan od predavača na kongresu je bio i generalni direktor zdravstvene ustanove BENU, Dejan Aleksov, na temu "Digitalizacija u zdravstvu – trendovi i izazovi”.
Posvećenost BENU Apoteka stalnim edukacijama i unapređenju kvaliteta usluge je prepoznata od strane Asocijacije i upravo je ovom lancu dodeljena nagrada u ovoj kategoriji.  Na dodeljenoj nagradi ESKULAP za promociju unapređenja kvaliteta farmaceutske usluge zahvalio se i svoju podršku daljoj saradnji dao i generalni direktor Zdravstvene ustanove BENU Dejan Aleksov.
Podsećamo da je kongres  održan 27-28. februara 2020. godine, u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.